Fördelar med synthar

Visserligen finns det få saker som slår känslan av att spela på ett riktigt piano, men trots att synthen för en pianospelare bara är en blek kopia av originalet, har en synth många fördelar som ett piano inte kan komma i närheten av.

En stor fördel är till exempel synthens format, närmare bestämt hur liten den är i jämförelse med ett piano. En synth tar upp betydligt mindre plats i hemmet, vilket gör att den ofta är det enda alternativet för de som vill kunna träna på att spela piano hemma, men inte har plats för ett riktigt piano. Synthen (till skillnad från ett piano) går också att ta med sig, vilket är praktiskt om man ska ha en spelning någonstans och vill spela på en synth man är bekant med.

En annan fördel med synthar är att de kan imitera vilket instrument som helst, inte bara pianon. Om man till exempel vill spela stycken om är menade att spelas på orgel, kan man bara byta ljud på synthen. Detta passar särskilt väl till Halloween, om man vill spela skrämmande och läskiga orgelstycken som stämningsmusik till en fest. Förutom musiken (som du får ordna själv) kan du också hitta allt du behöver för en Halloween-fest hos Partykungen.se.